Csepel Táncegyüttes

Ha van szabad időd és kedved a tánchoz, akkor köztünk a helyed! Várunk minden táncoslábú fiatalt 16 éves kortól. Gyere el és pillants be egy próba alkalmával az együttes életébe. Vidám és önfeledt szórakozás, miközben mozogsz.

A Csepel Táncegyüttes feladatának tekinti, hogy a térségben élő fiatalokat a hasznos szabadidő eltöltés mellett a hagyomány szeretetére nevelje, hogy az itt megszerzett képességükkel, tudásukkal Csepel és környékének kulturális életét színesítsék, gazdagítsák. Az együttes nemcsak a kerület, hanem Dél-Pest és a Csepel-sziget kulturális színfoltja is, hiszen a térség legnagyobb múlttal rendelkező magyar néptánccal foglalkozó amatőr művészeti együttese.

A Csepel Táncegyüttes az autentikus táncstílus követője. Az együttes folyamatosan bővülő repertoárján Magyarország szinte valamennyi tájegységének táncai, a határon túli magyar folklórból pedig az erdélyi táncok szerepelnek. Koreográfiáit fiatal tehetséges táncművészek, meghívott koreográfusok készítik. Az együttesvezetők nagy gondot fordítanak a színpadi megjelenésre, jelmezekre, amelyet hitelesség és igényesség jellemez. Műsorait hazai és külföldi rendezvényeken mutatja be. Rendszeres résztvevője a magyarországi szakmai megmérettetéseknek. A próbák Időpontja: hétfőn és szerdán 19.00 - 21.00 óráig.

Kapcsolat: Teski Zoltán 0620/669-1078

Email: csepeldancegroup@gmail.com

Csepel Táncegyüttes - Facebook